Informasjon

Nye Mazda6 sedan, det ypperste av raffinert kjøreglede

Nye Mazda6 sedan blir lagt merke til - i byen, på jobben og på landeveien. Kjøreegenskapene og bilens stilfulle, modne design gir stor eierglede. Håndverkskvaliteten er godt synlig både utvendig og innvendig. Med neste generasjons teknologi og høyt utviklet KODO – Soul of Motion-design er nye Mazda6 sedan med på å redefinere kvalitet og raffinement. Len deg tilbake og nyt av det menneskesentrerte og håndverkspregede interiøret med skinn, suede-finish og tre. Ventilerte forseter gir ekstra komfort.

Med ny, dynamisk design av bakparten og lav profil uttrykker bilen en ny eleganse, som understrekes av vår nyeste farge, Soul Red Crystal. Våre nyeste i-ACTIVSENSE sikkerhetssystemer, gir deg full kontroll og mer kjøreglede enn noen gang. SKYACTIV-TEKNOLOGI gir fremragende ytelser og drivstofføkonomi uten kompromisser. Det styrker Jinba Ittai-følelsen av samhørighet med bilen.

 • 360° display med fire kameraer
 • Komfortabelt interiør med skinn, suede-finish og tre
 • Head-up display projisert på frontruten
 • Intelligent Speed Assist (ISA)
 • Nye ventilerte forseter
 • Topphastighet: 227 km/t*
 • Akselerasjon: 100 km/t på 8,5 sekunder*
 • Drivstofforbruk: 5,3 l/100 km*
 • CO2-utslipp: 140 g/km* 
*Tallene er basert på 2.2 SKYACTIV-D 184 hk 6-trinns manuell girkasse 2WD

Egenskaper Oppdag de avanserte funksjonene

DESIGN

Nye Mazda6 sedan har kvalitet i alle detaljer, og det kan du både føle og se. Alle deler av nye Mazda6 sedans KODO – Soul of Motion-designuttrykker en moden og stilsikker eleganse. Vår nye signaturfarge, Soul Red Crystal, understreker modellens flytende linjer, de dristige kurvene og uttrykket med kraftfull bevegelse fra front til bakpart.

YTELSE

Vårt mål med nye Mazda6 sedan var å gi føreren en forfriskende følelse av å ha full kontroll over bilen under alle forhold, med trygghet og komfort på et høyere nivå. Avansert SKYACTIV-teknologi bidrar til at motoren reagerer raskt og presist når du trykker på gasspedalen.

INFOTAINMENT –
MZD CONNECT

Bilen er bygget rundt deg, og fra den komfortable kupeen kobles du til din verden via vårt avanserte infotainment-system MZD Connect*. Systemet kombinerer kommunikasjon, underholdning og navigasjon og er enkelt og intuitivt å bruke via den 8” store fargeberøringsskjermen med høy oppløsning eller via HMI Commander. Surround-lydanlegget Bose® Centerpoint® med 11 høyttalere gir deg en stor lydopplevelse.
*via kompatible mobilenheter

AVANSERT SIKKERHET

Nye Mazda6 sedan inspirerer og vekker tillit fra første bekjentskap. Bak sitt stilfulle ytre er bilen fullpakket med vårt avanserte utvalg av i-ACTIVSENSEsikkerhetsteknologier. Fire kameraer og åtte sensorer ivaretar din og passasjerenes sikkerhet, pluss 360° display for enkel parkering.
Head-up displayet projiseres nå på frontruten, og gir umiddelbar kjøreinformasjon mens du holder oppmerksomheten rettet mot veien.

Høydepunkter

Med lavere profil, redesignet grill og modent uttrykk formidler Mazda6 sedan en stilsikker og sportslig personlighet, elegant kledd i fargen Soul Red Crystal.
LED-hovedlysene har en slank og elegant utforming som understreker dynamikken i Mazda6 sedan. Tåkelysfunksjonen er nå innebygd i hovedlysene.
Interiøret er designet for å stimulere sansene med håndverksmessig kvalitet. Japansk sen-tre, behagelig nappaskinn i setene, suede-finish og silkematt krom formidler moden eleganse.*
Få den store lydopplevelsen med surround-lydanlegget Bose® Centerpoint® med 11-høyttalere*.
Forsetene i skinn er en helt ny design med ventilasjon, god støtte og ideell sittestilling. Temperaturen mot kroppen holdes stabil og behagelig for overlegen komfort på lange kjøreturer.
* Tilgjengelig på Optimum-modellen

Design

Det sportslige og elegante designet til Mazda6 sedan har fått oppgradert bakparten med ny utforming av bagasjeromslokket og detaljer. Støtfangeren bak er nå i karosserifarge.
Premium skinnseter i Pure White. De er myke og behagelige å ta på, og gir stor komfort. Den håndverksmessige kvaliteten styrker det modne og elegante uttrykket.
Mazdas håndverkskvalitet gir eierglede som varer. Med signaturpakken er interiøret preget av kvalitetsmaterialer som japansk sen-tre, som tradisjonelt er brukt i japanske møbler og musikkinstrumenter.*
Mazdas menneskesentrerte designfilosofi er basert på ergonomiske studier av menneskekroppen. Det bidrar til at kupeen og førersetet gir en følelse av harmoni med bilen.
Vår nye premiumfarge, Soul Red Crystal, har dyp glød og intensitet som fremhever linjene og formene i karosseriet med lys og skygger.
* Tilgjengelig på Optimum

Ytelse

Veistøyen er ytterligere redusert takket være designforbedringer, bedre isolasjon og støydemping. Det gir enda bedre komfort og uanstrengt samtale i kupeen.
Motorene i Mazda6 er oppdatert med teknologi som forsterker følesen av å være i harmoni med bilen.
Oppgraderte kjøreegenskaper gir stor kjøreglede med Mazda6 sedan. Videreutviklet SKYACTIV-TEKNOLOGI har gitt enda bedre styring og gjort bilen mer reaksjonssikker i forhold til dine bevegelser.
På svingete landeveier og i trange bygater merker du at vi har forbedret hjulopphenget for å gi både deg og passasjerene en enda mer komfortabel kjøreopplevelse.
Kjøregleden er økt gjennom forbedringer av aerodynamikken under bilen. Det gir blant annet bedre retningsstabilitet i høye hastigheter.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Mazda Mazda 6 Sedan Mazda Mazda 6 Sedan Mazda Mazda 6 Sedan Mazda Mazda 6 Sedan Mazda Mazda 6 Sedan Mazda Mazda 6 Sedan

Meld interesse

Personvern