Informasjon

Nye Mazda6 stasjonsvogn er en elegant og allsidig familiebil som raskt glir inn i din aktive og krevende livsstil. Med vår KODO – Soul of Motion-design, moderne teknologi og et nytt komfortabelt interiør er stasjonsvognen romslig og fleksibel. Her kan du nyte komfort og kjøreglede med familie og venner. Den oppsiktsvekkende stylingen er oppgradert til en mer moden design som fremheves av våre nye signaturfarger, Soul Red Crystal og Machine Grey Metallic. Den romslige og komfortable kupeen, med håndverksmessig bruk av høykvalitets skinn, suede-finish og vakkert japansk Sen-tre gir stor eierglede. Og du får garantert glede av de ventilerte forsetene.
 
Våre smarte i-ACTIVSENSE sikkerhetssystemer gir deg den gode følelsen av trygghet. Sammen med vår nyesteSKYACTIV-TEKNOLOGI med enestående drivstofføkonomi gir det en mer intens Jinba Ittai-følelse av samhørighet med bilen.

 • 360° display med fire kameraer
 • Komfortabelt interiør med våre beste materialer i lær, suede-finish og tre
 • Head-up display projisert på frontruten og intelligent Speed Assist (ISA)
 • Nye ventilerte forseter
 • Topphastighet: 225 km/t*
 • Akselerasjon: 100 km/t på 8,6 sekunder*
 • Drivstofforbruk: 4,8 l/100 km*
 • CO2-utslipp: 144 g/km*
*Tallene er basert på 2.2 SKYACTIV-D diesel 184 hk 6-trinns manuell girkasse 2WD

DESIGN

Nye Mazda6 stasjonsvogn gir et slående førsteinntrykk. Bilens linjer og former formidler raffinement og modenhet med KODO – Soul of Motion-design, og våre håndverksmestre og designere har blåst liv i den.
Den støydempede kupeen er bygget opp rundt deg med materialer av beste kvalitet. Våre unike signaturfarger, Soul Red Crystal og Machine Grey Metallic, fanger følelsen av bevegelse fra front til bakpart og fremhever de sanselige kurvene og de flytende linjene.

YTELSE

Mazda6 stasjonsvogn håndterer alle utfordringer. Vi har designet vår mest avanserte SKYACTIV-TEKNOLOGI for å bringe Jinba Ittai-følelsen av samhørighet med bilen til et nytt nivå. Ny motorteknologi gir raskere respons på dine kommandoer, kombinert med friske kjøreegenskaper, presis styring og vår aller mest raffinerte og komfortable kjøreopplevelse.

INFOTAINMENT – MZD CONNECT

Den sterke følelsen av samhørighet med Mazda6 stasjonsvogn kompletteres med MZD Connect*, vårt intuitive infotainment-system. Systemet kombinerer kommunikasjon, underholdning og navigasjon og er enkelt og intuitivt å bruke via den 8” store fargeberøringsskjermen med høy oppløsning eller via HMI Commander. Surround-lydanlegget Bose® Centerpoint® med 11 høyttalere gir deg en stor lydopplevelse.
*via kompatible mobilenheter

AVANSERT SIKKERHET

Vi mener at sikkerhet og ytelser må fungere sømløst sammen for å levere sann kjøreglede. Nye Mazda6 stasjonsvogn inkluderer nå fire kameraer og åtte sensorer som ivaretar din og passasjerenes sikkerhet, pluss et 360° display for enkel parkering.
Head-up displayet projiseres på frontruten og gir umiddelbar kjøreinformasjon mens du holder oppmerksomheten rettet mot veien.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Mazda Mazda 6 stasjonsvogn Mazda Mazda 6 stasjonsvogn Mazda Mazda 6 stasjonsvogn Mazda Mazda 6 stasjonsvogn Mazda Mazda 6 stasjonsvogn Mazda Mazda 6 stasjonsvogn Mazda Mazda 6 stasjonsvogn

Meld interesse

Personvern