Informasjon

Opplev bilen, del kjøregleden 

Mazda CX-5 byr på høye ytelser og stor kjøreglede for både fører og passasjerer. En familievennlig SUV preget av høy standard og gjennomført kvalitet. Vår Skyactiv-teknologi sørger for meget komfortable kjøreegenskaper og stor kjøreglede, takket være kompromissløs effektivitet og ytelser. Du og alle andre i bilen opplever følelsen av Jinba Ittai - en samhørighet med Mazda CX-5 som er vanskelig å matche.
 
Et fremragende KODO - Soul of Motion eksteriørdesign og et menneskeorientert interiør som byr på ekstra komfort og materialer av høyeste kvalitet som ekte trepaneler og Nappa-skinn, bidrar til å gjøre CX-5 til en fornøyelse å kjøre. Signarutfargen Soul Red Crystal og slående 19-tommers lettmetallfelger bidrar til at Mazda CX-5 blir lagt merke til. Kjøreglede for alle i bilen.

INNOVASJON

Sett deg inn i den eksklusive kupeen med menneskesentrert design og håndverksmessig kvalitet. Her finner du komfort, avslapning og ren glede. Du finner avanserte detaljer og elegante løsninger overalt, fra seter trukket med mykt Nappa-skinn til ekte trepaneler.

YTELSE

Opplev den høye ytelsen og kjøregleden i Mazda CX-5, med reaksjonsvillige kjøreegenskaper og manøvrerbarhet som gir deg overlegen kontroll bak rattet. Vår innovative G-Vectoring Control Plus som bruker SKYACTIV-Vehicle Dynamics, bidrar til økt stabilitet under alle kjøreforhold. Og med et finjustert chassis som gir enda bedre kjørekomfort.

AVANSERT SIKKERHET

Mazdas tilnærming til sikkerhet gir førsteklasses beskyttelse for deg og passasjerene dine. De avanserte og menneskesentrerte i-ACTIVSENSE sikkerhetsteknologiene gir deg verdifull ekstra sikkerhet. Kameraer og sensorer identifiserer risikomomenter tidlig for å minimalisere risikoen for ulykker. Mazda CX-5 har Adaptiv cruise control og Head-up display i farger med trafikkskiltgjenkjenning (TSR). Displayet har navigasjon som tillegg, og viser fartsgrenser og andre veiskilt direkte på frontruten foran føreren for å styrke sikkerheten.*
*Tilgjengelig på Optimum-modellen

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Mazda Mazda CX-5 Mazda Mazda CX-5 Mazda Mazda CX-5 Mazda Mazda CX-5 Mazda Mazda CX-5 Mazda Mazda CX-5 Mazda Mazda CX-5

Meld interesse

Personvern