Informasjon

UTVIK­LET FOR Å SKAPE FØLELSER

Det som skiller våre designere og håndverksmestre fra andre er den sterke viljen til å finne former med perfekt skjønnhet. De bruker hendene og former leire for å skape former, linjer og teksturer som gir liv til skjønnheten. Bilen er en fryd for sansene både innvendig og utvendig. Kjøregleden i helt nye Mazda3 tar følelsene med på en reise.

DEN RENESTE DEFIN­IS­JON­EN AV LYD

I helt nye Mazda3 kan du la deg inspirere av det ypperste innen lyd. Bose og Mazda har samarbeidet tett for å studere hvordan fysikk og følelser i kombinasjon kan gi en mer intens nytelse av musikken. Lydanlegget er dypt integrert i bilen og høyttalerne er optimalt plassert, med Bassmatch for utrolig basseffekt.

PER­FEKT BAL­ANSE

Følelsen av balanse er like viktig når du kjører som når du går. Det gir deg trygghet i alle situasjoner. Vi har fått eksperter til å jobbe sammen for å styrke følelsen av at helt nye Mazda3 fungerer som en forlengelse av kroppen, og vi har brukt menneskesentrert teknikk og Skyactiv-Vehicle Architecture for å få dekk, seter og chassis til å fungere harmonisk sammen med deg.           

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Mazda Mazda3 Mazda Mazda3 Mazda Mazda3 Mazda Mazda3 Mazda Mazda3 Mazda Mazda3 Mazda Mazda3

Meld interesse

Personvern